Levering

Al onze tuinhuisjes, bergingen en schuren zijn standaard voorzien van  een opgeklampte loopdeur, voorzien van degelijk hang- en sluitwerk,  en een raam. Dankzij het modulaire opbouwsysteem kan hierop moeiteloos op Uw wensen worden ingespeeld. Ook kan een hardhouten loopdeur met glas en anti-inbraakslot worden gemonteerd.


Levertijd

Hendriks Houtbouw streeft er ten allen tijde naar om de levertijd na ontvangst van Uw definitieve opdracht zo kort mogelijk te houden. Wij maken hierover met U duidelijke afspraken.

Levering 

Alle op deze website genoemde prijzen zijn afhaalprijzen.

Wanneer na ontvangt van Uw opdracht de bouw van Uw aankoop in onze werkplaats is voltooid ontvangt U daarvan bericht en spreken wij samen met U een datum en tijdstip af waarop U Uw aankoop kunt komen ophalen.

Voor de plaatsing en montage ontvangt U van ons een uitgebreide montagehandleiding waarin stap voor stap en op duidelijke wijze wordt uitgelegd hoe deze dient plaats te vinden. Tevens ontvangt U alle benodigde bevestigings- en montagematerialen, zodat U direct aan de slag kunt.

Vervoer

Wanneer U zelf geen mogelijkheid heeft om Uw aankoop op te halen kan het vervoer naar Uw adres door Hendriks Houtbouw worden verzorgd. De hieraan verbonden kosten zijn afhankelijk van de reisafstand en worden vooraf met U besproken.

Plaatsing

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om Uw tuinhuisje, schuur of berging op vakkundige wijze te laten plaatsen en opbouwen door  Hendriks Houtbouw. De hieraan verbonden kosten zijn afhankelijk van de reisafstand en worden eveneens schriftelijk aan U bevestigd, waardoor U achteraf nimmer voor onaangename verrassingen komt te staan.

Alvorens wij met U een datum voor de plaatsing afstemmen komen wij voordien bij U langs om de situatie te bekijken en op te nemen zoals bereikbaarheid van de bouwplaats, conditie van de ondergrond etc.

Onderhoud

Duurzaam geïmpregneerd hout, zoals door ons wordt toegepast, behoeft in principe geen verdere nabehandeling. Wanneer U er echter de voorkeur aan geeft om de buitenwanden naderhand van een passende kleur te voorzien kunnen deze worden behandeld met een beits-, lak- of verflaag.

Graag adviseren wij U hierover.

© Copyright 2020 - Hendriks Houtbouw
Design & Hosting by KVproIT